Françoise Sagan, Fran�oise Sagan - Onopgemaakte bed parelpoc

Schrijver:
Titel: Onopgemaakte bed parelpock.
ISBN: 9789022507940
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze opzienbarende liefdesroman van Françoise Sagan speelt zich geheel af in de theater- en filmwereld. Hoofdpersonen zijn Béatrice Valmont, een beeldschone film- en blijspelactrice, en Edouard Maligrasse, auteur van ‘moeilijke’, door critici en snobs zeer geslaagd geachte toneelstukken. Béatrice heeft in het verleden met de toen nog volledig onbekende en bovendien zeer schuchtere Edouard een korte verhouding gehad. De seksueel totaal onervaren Edouard zag toen echter geen kans de temperamentvolle, veeleisende Béatrice aan zich te binden.

Zij liet hem in de steek voor de wat oudere, erudiete schouwburgdirecteur Jolyet. Béatrice - met de onschuld die het kenmerk is van de door en door verdorvenen - beseft niet hoe Edouard onder deze scheiding moet hebben geleden. Bij een hernieuwde ontmoeting verleent zij hem dan ook onbekommerd opnieuw gastvrijheid in haar veelvuldig beslapen bed, hetgeen haar er overigens niet van weerhoudt Edouard tussen de bedrijven door ontrouw te zijn. Edouard, inmiddels een ervaren minnaar, vergeeft Béatrice in zijn grenzeloze verliefdheid al haar slippertjes en op den duur bestendigt zich hun verhouding. Tot de dag waarop Béatrice zich begint af te vragen of haar liefde voor Edouard niet even groot is als de zijne voor haar ...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.