Janko Ekkel - Bloeddruppels op de schaduw

Schrijver:
Titel: Bloeddruppels op de schaduw
ISBN: 9789082261608
Uitgever: Pumbo.Nl B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
1972: Robert van de Water rijdt met zijn auto tegen een boom en overlijdt ter plekke.
Het is 1997: Roy van de Water zit op een heuvel bij een grote kersenboom. Hij blikt terug op zijn leven en de verschrikkelijke gebeurtenis van een halfjaar geleden...
Roy woont met zijn moeder Suzanne in Bergenveld. Zijn vader Robert is verongelukt toen Roy vier maanden oud was. In zijn kinderjaren bouwt hij een goede vriendschap op met Emma.
Ook zij woont alleen met haar moeder, nadat haar vader aan kanker is overleden. Dat schept een band tussen de twee kinderen. Door zijn vaderloze jeugd wordt Roy al jong volwassen.
Een oom van Roy, Harry werpt zich op als een soort surrogaat-vader waar Roy niet het niet mee eens is. Als Roy op een dag in een winkelruit kijkt, ziet hij dat er iemand anders dan hijzelf op zijn fiets zit. Tijdens een weekend in een vakantiehuisje aan het meer loopt hij bijna letterlijk tegen zijn eerste echte bovennatuurlijke ervaring op, die hij vooraf heeft gedroomd, en er ook niet zonder kleerscheuren vanaf komt. Hij neemt zijn moeder in vertrouwen; zij zal hem niet voor gek verklaren. Voordat hij de kans krijgt treft Roy zijn moeder dood aan. Hoe is dit gebeurd? Na de begrafenis van zijn moeder probeert dominee Spijker meer contact te krijgen met Roy. De reden is onduidelijk.
Op een dag ontdekt hij door de zinspeling van de natuur iets opmerkelijks.

Het is 1996: De volwassen Roy komt bij toeval zijn Emma tegen. Dit keer willen ze elkaar niet loslaten en Roy stort zijn hart bij haar uit. Daarop maken Roy en Emma zeer vreemde situaties mee. Dramatische en schokkende gebeurtenissen volgen elkaar op en leiden naar een bizarre ontknoping. Pas later zal blijken dat iemand hem probeerde te bereiken om hem te waarschuwen.

Een Psychologische Thriller van hoog niveau!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janko Ekkel - Bloeddruppels op de schaduw