Paul Jansen - Het jaar 2021

Schrijver:
Titel: Het jaar 2021
ISBN: 8710400800231
Taal: Nederlands
Uitgever: Mediahuis Nederland BV
Bijzonderheden: Als nieuw exemplaar
Prijs: € 27,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Was 2020 het paar waarin corona ons over pouyprelde, 2021 is het jaar waarin het virus besloot ve blijven. Janssen, Phzer en Moderna wenden ìngeburgende namen, net als 2G en 3G, Massale sterfte bleef gelukkig uit, mede door grootchalige coronacampagnes. Die brachten ook verzet en debat over een dreigende tweedeling met zich mee. Inmiddels is corona helaas niet meer uit ons leven weg te laan. Het raakt voor velen ingeburgerd. Het coronadashboard mer dagelijkse updates van besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen wordt inmiddels net zo routineus bekeken als het weerbericht. En nu het jaar op z'n eind loopt zijn ook de mondhapjes, thuiswerken en vroege sluitingstijden weer terug. Besmettingsgolven komen en gaan. De enige constante is dat het piept en kraakt in de ziekenhuizen. Nieuw is daarentegen de groeiende polarisatie. Coronaprotesten worden gewelddadiger, met als dieptepunt de orgie van geweld in Rotterdam van november. Betogers dreven de politie dusdanig in het nauw dat agenten naar hun dienstwapen grepen. Er werd gericht geschoten. Meerdere relschoppers werden geraakt. Een fundamenteel debat over vaccinatieplicht worde amper gevoerd. Want wat weegt zwaarder: de vrijheid van keuze en de integriteit van het lichaam of de maatschappelijke schade en ontwrichting die niet gevaccineerden door hun geclaimde vrijheid veroorzaken? Inmiddels blijken ook gevaccineerden in grote aantallen weer ziek te worden door corona. Maar de vijftien procent van de bevolking die niet is gevaccineerd, belast de zorg amar Ruim zes op de ten ziekenhuisopnames als gevolg van corona betreft niet gevaccineerde patienten. Bij de ie opnames is dar zelfs meer dan driekwart. Green wonder dat ziekenhuispersoneel het beu is. Zij moeten overuren draaien door andermans vrije keure.

Hert voedt de roep om hardere maatregelen tegen

anti vaxers. De overheid moet daar zeer terughoudend in zijn. In de wens om een pandemie het hoofd te bieden kan eenvoudig meer schade worden aangericht. Hert is beterde zorg te verbeteren, zodat corona niet

met elke nieuwe besmettingsgolf in staat is het maatschappelijk leven te ontwrichten. De overheid heeft hier helaas al anderhalf jaar verspeeld. De zorgcapaciteit is zelfs slechter af dan aan het begin van de pandemie. Er is veel verborgen leed door uitgestelde zorg en cen groot verlies aan levensjaren.

En zo naderen we 2022. Een jaar waarin cruciale stappen zullen worden gezet en hopelijk de srrijd tegen corona wél definitief kan worden gewonnen. Een nictuw kabinet moet vooropgaan in die strijd. Een kabinet dat ook knopen moet doorhakken op veel andere heikele dossiers: wonen, migratie, klimaat, stikstof, pensioenen. Het zijn zaken die ons allemaal het voorbije jaar Hink bezighielden en in dit jaarboek de revue passeren, samen met veel ander groot en klein nieuws.
Verder lezen

Boekhiero uit Amersfoort

particulier
Welkom bij Boekhiero.
De plek voor het zeldzame en bijzondere boek.
Boekhiero verstuurt altijd zonder verzendkosten en binnen 1 werkdag naar bestemmingen binnen Nederland en België.
Versturen naar andere bestemmingen geschiedt tegen een zeer geringe bijdrage in de kosten.
Boekhiero verzorgt een correcte verpakking voor uw bestelde boek. Als u dat wenst wordt het daarnaast ook ingepakt in cadeaupapier.
U kunt uw bestelling ook ophalen in Amersfoort. In dat geval ontvangt u per boek 2 euro korting.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Jansen - Het jaar 2021 Paul Jansen - Het jaar 2021 Paul Jansen - Het jaar 2021 Paul Jansen - Het jaar 2021

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhiero

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhiero
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhiero een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhiero vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhiero kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.