Jan Postma, Laura Stamps, - Fictional Autobiography Rinus Van d

Schrijver:
Titel: Fictional Autobiography Rinus Van de Velde drawings.
Uitgever: , Hannibal / Kannibaal , 2022
Bijzonderheden: Hardcover, 32 x 29 cm, 240 pages, illustrated Quadrichromie, Trilingual edition ENG/NL /FR. **FINE!! ISBN 9789464366341.
Prijs: € 64,50
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Indrukwekkend overzicht van het tekenwerk van Rinus Van de Velde: houtskool, potlood en oliepastel Rinus Van de Velde is een van de meest spraak­makende hedendaagse kunstenaars. In zijn beginperiode stond hij vooral bekend om zijn monumentale houtskooltekeningen, maar Van de Velde ontwikkelde zich al snel tot een totaalkunste­naar door het gebruik van verschillende media. Met behulp van installaties, film, houtskool, keramiek en potloodtekeningen verkent Rinus Van de Velde zijn fictieve biografie. Dit boek biedt een overzicht van zijn recentere tekeningen in houtskool, potlood en oliepastel. -----monograph on the work of Rinus Van de Velde: charcoal, pencil and pastel drawings Rinus Van de Velde is one of the most talked-about contemporary artists. In his early period he was mainly known for his monumental charcoal drawings, but he soon developed into an all-round artist through his use of different media. Using installations, film, charcoal, ceramics and pencil drawings, Van de Velde explores his fictional biography. This book offers an overview of his more recent charcoal, pencil and oil pastel drawings. Rinus Van de Velde ? A Fictional Autobiograhy is published in conjunction with Frac des Pays de la Loire, Nantes. With text contributions by Jan Postma, editor at De Groene Amsterdammer, and Laura Stamps, curator of modern and contemporary art at the Kunstmuseum Den Haag.---- Met een tekstbijdrage van Jan Postma, redacteur bij De Groene Amsterdammer, en Laura Stamps, conservator moderne en hedendaagse kunst in het Kunstmuseum Den Haag.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Postma, Laura Stamps, - Fictional Autobiography Rinus Van de Velde drawings.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.