B. Warnar - Kop kapot

Schrijver:
Titel: Kop kapot
ISBN: 9789075041156
Uitgever: In Liefde Bloeiende
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze verhalenbundel 'Kop Kapot' ontleent zijn naam aan een grappige vertaalfout vanuit het Nederlands in het Pools.In deze bundel humoristische verhalen beschrijft de auteur, Brugt Warnar, zijn belevenissen en ervaringen tijdens zijn werk in Ooost-Europa of zijn vakanties in Nederland. De schitterende non-fiction verhalen worden aangevuld met fantastische fiction verhalen als het 'Spadenverhaal',waarin de spaden het opnemen tegen de ME. Of het verhaal van de vreemde manier van rechtspreken in Turkije. Of het verhaal van mijnheer Ngyuen Na Min die plotseling vertrekt uit Nederland. Het is een echte verzameling van verhalen uit alle landen van Europa: van België tot Tsjechië en van Polen tot Estland. Maar ook van Zeeland tot Friesland. En altijd met een humoristische ondertoon zoals over de smokkelbustocht van Lviv naar Lublin of het verplaatsen van het dorpstoilet elke week in Georgië.
Het zijn alleen juweeltjes van leesplezier en heimelijke pret. Maar ook de sublieme pentekeningen vergroten het kijkplezier van deze bundel. Daarom zijn ze een aanbeveling voor hart en bloedvaten, want lachen is een blijft een goede zaak.
Dit 'ratjetoe van verhalen' veerdient dan ook een ieder zijn aandacht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B. Warnar - Kop kapot