B.J.P. van Bavel - Jaarboek voor Middeleeuwse Geschiedenis 1 19

Schrijver:
Titel: Jaarboek voor Middeleeuwse Geschiedenis 1 1998
ISBN: 9789065502964
Uitgever: Verloren B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 12,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jaarboek voor Middeleeuwse Geschiedenis 1 1998 1e druk is een boek van B.J.P. van Bavel uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065502964

Het Jaarboek voor Middeleeuwse Geschiedenis wil een boven-regionaal forum bieden voor bijdragen over de geschiedenis van de Nederlanden. Het richt zich op de klassieke onderdelen van de middeleeuwse geschiedenis en haar hulpwetenschappen, waarbij de nadruk ligt op politieke, institutionele en sociaal-economische geschiedenis. Verder zullen artikelen op rechtshistorisch, historisch-geografisch en archeologisch terrein worden opgenomen. In het Jaarboek verschijnen zowel algemene artikelen (overzichtsartikelen, besprekingsartikelen, methodologische en historiografische bijdragen) als onderzoeksverslagen en kleine, relevante bronnenpublicaties. De voertaal is Nederlands, maar bijdragen in het Engels, Duits of Frans zijn ook welkom. De Nederlandstalige artikelen worden voorzien van een korte samenvatting in een moderne vreemde taal. Het Jaarboek wordt uitgegeven onder auspici n van de Stichting Bevordering Middeleeuwse Studies en staat onder redactie van B.J.P. van Bavel (Universiteit van Amsterdam), A.J.A. Bijsterveld (Vrije Universiteit Amsterdam), A. Janse (Universiteit Leiden), J.A. Mol (secretaris, Fryske Akademy Leeuwarden), E. Thoen (Universiteit Gent) en P. Trio (Universiteit Leuven/Kortrijk).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B.J.P. van Bavel - Jaarboek voor Middeleeuwse Geschiedenis 1 1998