Camus, Albert - De val

Schrijver:
Titel: De val
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam - De Bezige Bij
Bijzonderheden: 1957, eerste druk, 143 blz., formaat 13x20,5 cm., linnen gebonden met stofomslag. Redelijk goede staat: omslag sleets en verkleurd, naam op 1e schutblad, binnenwerk goed, maar wel iets verkleurd. Band en rug zijn uitstekend
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)

SEBO uit Utrecht

zakelijk

Logo SEBO

***Als u binnen 24 uur nog geen reactie van SEBO hebt ontvangen op uw vraag of bestelling check dan uw spam map; het komt soms voor dat ons antwoord daar terechtkomt***
Voor het verzenden van uw bestelling vragen wij u om een bijdrage in de portokosten. Voor een pakje dat door uw brievenbus past vragen wij € 3,50 en voor een postpakket € 6,00 (via DPD of DHL) of € 7,50 (via PostNL). Voor België is het tarief per pakket van 0 tot 3 kilo standaard € 7,00, en voor pakketten van 3 tot 10 kilo € 8,50, deze zendingen worden uitgevoerd door DPD. Voor verzending naar overige landen zullen andere (vaak hogere) tarieven gelden, vraagt u daar gerust naar. Bestellingen worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. En: Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland & België! De foto's geven een actueel en adequaat beeld van de aangeboden boeken; het zijn eigen foto's en dus geen stockfoto's.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Camus, Albert - De val Camus, Albert - De val Camus, Albert - De val

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SEBO

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met SEBO
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  SEBO boeken
  Kamer van Koophandel nummer: 84405104
  NL003959781B38
  https://www.seboboeken.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en SEBO een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SEBO vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • SEBO kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.