Voigt, C. - Met het mes op tafel

Schrijver:
Titel: Met het mes op tafel
ISBN: 9789060699614
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat
Bijzonderheden: 1995, Gebonden, met stofomslag
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Op een ochtend tijdens het ontbijt legt Tish plotseling een scherp overlevingsmes op tafel. De punt gericht op haar stiefvader die tegenover haar zit. 'Van nu af aan heb ik dit mes. Altijd.' Haar knieën zijn waterig en haar mond trilt. Haar stiefvader schenkt er geen aandacht aan. Haar moeder let niet op hen. 'Tijdens het ontbijt heeft ze het te druk.

'Als je ooit nog eens - binnenkomt, en - ' Tish dwong zichzelf het te zeggen. 'Als ik -' Haar hart bonsde in haar oren, bonsde. 'Of mijn bed!' Dit gilde Tish. 'Hoor je me? Als je nog eens bij me in de buurt komt, dan -' Zijn gezicht werd rood. Zijn oren ook. Hij kon haar nu niet meer negeren. 'Waar heb je het in vredesnaam...?' hij deed net of hij van niets wist. Zijn handen op de tafel waren tot vuisten gebald. Ze haatte zijn handen. 'Dan snij ik je handen eraf, dan-'

Dit is het begin van de dag waarop alle opgekropte gevoelens van Tish een uitweg zoeken. Een dag waarop opnieuw duidelijk wordt dat haar moeder haar niet steunt en een dag waarop ze beseft dat er maar één is die haar kan helpen om zich te verzetten tegen haar stiefvader: zijzelf Deze dag wordt een breekpunt.

Achter in het boek vind je een overzicht van telefoonnummers en adressen voor hulp en informatie over kindermishandeling en incest in Nederland en België.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Voigt, C. - Met het mes op tafel Voigt, C. - Met het mes op tafel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.