Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Piet van der Ploeg - Narcisme te Lijf. Pathologisch narcisme al

Schrijver:
Titel: Narcisme te Lijf. Pathologisch narcisme als ontwikkelingsstoornis en probleem in relaties of onbalans tussen denken en voelen.
ISBN: 9789082172966
Taal: Nederlands
Uitgever: CCGT - Centrum voor Cognitieve Gedrags, 2017
Bijzonderheden: Nieuwstaat gebonden boek , 392 pag.
Prijs: € 32,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fantastisch boek voor iedereen die echt meer wil weten over narcisme!
Er worden best vaak uitspraken gedaan over narcisme, soms zelfs worden er uitspraken gedaan als "gezond narcisme"! Uitspraken die behoorlijk tegen de borst stuiten wanneer je te maken hebt gehad met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis NPS....
Hoe ernstig de gevolgen daarvan zijn wordt in dit boek heel goed uitgelegd en weer gegeven. Ook hoe dit eigenlijk ontstaat, wat de oorzaken zijn, wat het precies inhoudt.
Een narcist is niet alleen maar iemand die zichzelf fantastisch vindt, was het maar zo simpel!
Als je echt wilt weten wat het eigenlijk inhoudt en waarom een narcist in je leven of omgeving zo allesvernietigend is en vaak zelfs traumatisch is moet je dit boek beslist eens lezen.
Het eerste deel is misschien wat moeilijk voor degene die zich niet in de psychologie hebben verdiept maar echt wel door te komen en het tweede deel is zo uit het leven gegrepen met verschillende voorbeelden zodat je een beeld krijgt hoe het narcisme zich in relatie's uit.
Helaas als ervaringsdeskundige vind ik dat NPS grenst aan psychopathie maar hoe leg je dat uit aan je omgeving die "jouw narcist" heeft gekend als die charmante, altijd lieve en warme persoon die helaas zonder het publiek van de buitenwereld het tegenovergestelde was!
Lees dit boek en je krijgt inzicht in hoeveel leed en ellende een narcist veroorzaakt met het bedrog en verraad van de vele maskers waarachter hij zich verschuilt.
Juist door een diep en enorm minderwaardigheidsgevoel en niet door de liefde op zijn spiegelbeeld!
Lees dit boek en de fabeltjes verbleken..
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Piet van der Ploeg - Narcisme te Lijf. Pathologisch narcisme als ontwikkelingsstoornis en probleem in relaties of onbalans tussen denken en voelen.