Groots en meeslepend wil ik leven

Schrijver:
Titel: Groots en meeslepend wil ik leven
ISBN: 9789064812682
Uitgever: Uitgever Sjaloom & Wildeboer
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een opgeruimd bureau, steriele rust met alleen het zachte zoemen van een tekstverwerker, een vredig knipperende cursor... schrijven lijkt een verstilde bezigheid. Tegelijkertijd spelen zich in het hoofd van de auteur grootse taferelen, gepassioneerde liefdes en fantastische avonturen af. Kortom: geschiedenissen waarbij het echte leven verbleekt. Per slot van rekening is iedere schrijver een god in het diepst van zijn gedachten.

In de bundel Groots en meeslepend wil ik leven werd een tiental auteurs bijeengebracht die Marsmans dichtregel naar eigen inzicht invulden. De niet eerder gepubliceerde verhalen ontsluiten werelden waar de broeierige prepuberteit of een briljant plan regeert, en waar onder het asfalt de sporen van de Hongaarse Opstand zichtbaar zijn. Voor het geestesoog van de lezer trekken een stoere hippie' een bluffende tovenaarsleerling en een zelfvernietiger voorbij. Andere personages laten zien meevoeren door het ritme van het leven, wat uitmondt in onbezonnenheid of echtelijk gekibbel, dat vervolgens listig wordt bijgelegd. In Groots en meeslepend wil ik leven worden ware gevoelens achter maskers verborgen en hoort God in een mausoleum thuis. Hier, in de wereld van papier, zijn de onderstaande auteurs de baas en wordt het leven zo groots en meeslepend als zij dat willen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Groots en meeslepend wil ik leven  - Groots en meeslepend wil ik leven