Soren Kierkegaard - Kierkegaard, Soren-Levenswijsheden (nieuw)

Schrijver:
Titel: Kierkegaard, Soren-Levenswijsheden (nieuw)
ISBN: 9789043538602
Uitgever:
Bijzonderheden: Levenswijsheden is een inspirerende levensgids vol levenswijsheden van de bekende Deense filosoof Soren Kierkegaard. Søren Kierkegaard Levenswijsheden, samengesteld door Geert Jan Blanken, verschijnt in een nieuwe serie inspirerende geschenkboek...
Prijs: € 24,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Levenswijsheden is een inspirerende levensgids vol levenswijsheden van de bekende Deense filosoof Soren Kierkegaard.
Søren Kierkegaard Levenswijsheden, samengesteld door Geert Jan Blanken, verschijnt in een nieuwe serie inspirerende geschenkboeken. Het kloeke formaat, de fraaie gebonden uitvoering en de thematisch gerangschikte quotes maken dit geschenkboek onweerstaanbaar. Het boek begint met een biografische schets die de auteur plaatst in zijn tijd, en wordt afgesloten met een essay over de levensfilosofie van Kierkegaard. Deze serie geschenkboeken voorziet in een behoefte naar toegankelijke levenswijsheid.
Søren Aabye Kierkegaard (1813-1855) was een 19e-eeuws Deens filosoof, protestants theoloog en cultuurcriticus. Omdat hij in zijn filosofisch werk het belang van persoonlijke keuzes en betrokkenheid benadrukt, wordt Kierkegaard vaak gezien als de wegbereider of eerste vertegenwoordiger van het existentialisme.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Soren Kierkegaard - Kierkegaard, Soren-Levenswijsheden (nieuw)