Truus van der Roest - Roest, Truus van der-Toch zingt het geluk

Schrijver:
Titel: Roest, Truus van der-Toch zingt het geluk je toe
ISBN: 9789024215164
Uitgever:
Bijzonderheden: Toch zingt het geluk je toe van Truus van der Roest is een roman over vergevende liefde tussen generaties en een ontluikende genegenheid tussen gelijkgestemde harten. Het plaatselijke zangkoor bestaat veertig jaar. Pianolerares Marjan van Kempen ...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Toch zingt het geluk je toe van Truus van der Roest is een roman over vergevende liefde tussen generaties en een ontluikende genegenheid tussen gelijkgestemde harten.
Het plaatselijke zangkoor bestaat veertig jaar. Pianolerares Marjan van Kempen schrijft en componeert voor dit jubileum een speciale cantate. Haar oud-leerlinge Geeske Schouten zal voor de begeleiding zorgen en Geeskes pleegvader Jurjen dirigeert het geheel. Maar om onduidelijke redenen weigert Geeske plotseling haar medewerking aan de uitvoering. Als Marjan zich spontaan als invalster aanbiedt, brengt haar dit in nauwer contact met Jurjen. En dan meent ze ook al snel ontdekt te hebben waarom Geeske het opeens liet afweten. De combinatie met een enorm brok 'oud zeer' bij haar haarzelf maakt Jurjen verdacht. Totdat de liefde een sterk woordje gaat meespreken.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Truus van der Roest - Roest, Truus van der-Toch zingt het geluk je toe