Peter Vanham - Een kleine geschiedenis van grote durvers

Schrijver:
Titel: Een kleine geschiedenis van grote durvers
ISBN: 9789401466936
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Of we onszelf nu als de dappersten aller Galliƫrs of des petits Belges zien, de geschiedenis van Belgiƫ is geschreven door mensen die elk op hun eigen manier hun nek hebben uitgestoken. In Een kleine geschiedenis van grote durvers lees je het verhaal van enkele van de strafste ondernemers van de middeleeuwen tot nu.

Van Omaar, Trudo en Begga, de founding fathers en mother van sommige van de invloedrijkste abdijen in vroegmiddeleeuws Europa, tot Maria Pypelinckx, de vrouw die de weg baande voor de wereldberoemde schilder Peter Paul Rubens. Van de Brusselse pioniers in onderwijs en onderzoek Isabelle Gatti de Gamond en Ernest Solvay, tot Arthur Leroi, de eenvoudige glazenhersteller die na de Tweede Wereldoorlog wereldspeler Carglass uit de grond stampte.

Maak kennis met de entrepreneurs die iedereen denkt te kennen - of zou moeten kennen. Leer dat vallen en weer opstaan iets van alle tijden is. En ontdek hoe innovatie en succes al eeuwenlang in het DNA van onze regio zitten.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Vanham - Een kleine geschiedenis van grote durvers