Renate Dorrestein, R. Dorrestein - Buitenstaanders

Schrijver:
Titel: Buitenstaanders
ISBN: 9789025465087
Uitgever: Atlas-Contact
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Buitenstaanders is een roman geschreven door Renate Dorrestein. Het boek vertelt het verhaal van de 40-jarige Emma, een succesvolle schrijfster die na een tragisch ongeluk haar geheugen kwijtraakt. Ze wordt wakker in een ziekenhuisbed en kan zich niets herinneren van haar leven voor het ongeluk.

Emma wordt opgevangen door haar man, Ben, en haar twee kinderen, maar ze voelt zich totaal niet verbonden met hen. Ze voelt zich een buitenstaander in haar eigen leven. Terwijl ze worstelt om haar geheugen terug te krijgen, begint Emma te twijfelen aan de oprechtheid van haar familie. Ze ontdekt dat er geheimen zijn die voor haar worden verborgen gehouden.

Naarmate Emma dieper graaft in haar verleden, komt ze in contact met andere buitenstaanders. Ze ontmoet een mysterieuze vrouw genaamd Alice, die beweert haar vriendin te zijn. Samen met Alice begint Emma een zoektocht naar de waarheid achter haar geheugenverlies en de geheimen van haar familie.

Tijdens haar zoektocht wordt Emma geconfronteerd met de duistere kanten van haar verleden. Ze ontdekt dat haar familie betrokken is bij een sekte-achtige groep die zich bezighoudt met gevaarlijke praktijken. Emma realiseert zich dat ze haar geheugenverlies niet per ongeluk heeft gekregen, maar dat het deel uitmaakt van een groter complot.

Buitenstaanders is een spannende en meeslepende roman die de lezer meeneemt op een intrigerende reis door het leven van Emma. Het boek onderzoekt thema's als identiteit, familiebanden en de zoektocht naar waarheid. Dorrestein weet de lezer te boeien met haar levendige schrijfstijl en haar vermogen om complexe personages tot leven te brengen.

Het verhaal van Buitenstaanders is een mix van mysterie, spanning en psychologische diepgang. Het houdt de lezer in zijn greep terwijl Emma haar weg vindt in een wereld die haar vreemd is geworden. Dorrestein weet de spanning op te bouwen en de lezer te verrassen met onverwachte wendingen.

Buitenstaanders is een boek dat de lezer aan het denken zet over thema's als identiteit, geheugen en de kracht van familiebanden. Het is een meeslepende roman die de lezer niet snel zal vergeten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.