TOLSTOI, LEO - Anna Karenina - Eerste en Tweede Deel.

Schrijver:
Titel: Anna Karenina - Eerste en Tweede Deel.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Hollandsch Uitgeversfonds, 1928, 1e dr.
Bijzonderheden: 396 +392p., gebonden linnen met goudopdruk ('Leon Tolstoy' in zijn handschrift), Portretschets van Tolstoi op titelblad, redelijk goede staat.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze prachtige 2-delige bundel van een van Tolstoy's meesterwerken is enigszins gehavend door de tijd, (het eerste deel heeft een beschadiging bij de rug, (beide boeken zijn lichtelijk verhouderd doch erg goed lees- en hanteerbaar) evengoed meer dan de moeite waard. Deze eerste druk uit 1928 lijkt de geschiedenis die het beschrijft uit te ademen wanneer je door de pagina's bladerd. Voor elke liefhebber, geïnteresseerde en devoot een prachtig werk om in de kast te hebben staan.
Verder lezen

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenvriend

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Boekenvriend
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Ans ten Doeschot / De Boekenvriend
  Kamer van Koophandel nummer: 06061544

  www.deboekenvriend.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenvriend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenvriend vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Boekenvriend kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.