John Vandekerckhove - Sporen in het zand

Schrijver:
Titel: Sporen in het zand
ISBN: 9789059081932
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Conditie: Matig, specifieke informatie: voormalig bibliotheek boek
Prijs: € 4,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Mijn grootvader, mijn vader, mijn moeder, mijn twee broers en mijn hele familie waren nomaden. Ik ben een Toeareg, een wild kind van de kille wind. Elke aankomst is het begin van een volgend vertrek. De rotsen van de Ténéréwoestijn zijn stille getuigen van onze omvangrijke omzwerving.
Boukry is ongeveer twaalf jaar wanneer zijn ouders en zijn broertje voor zijn ogen vermoord worden. Gelukkig is er Maria, een jonge verpleegster die een polikliniek uit de grond heeft gestampt in Niger, ondanks een berg lokaal onbegrip.
Zwerven zit Boukry in het bloed. Als 17-jarige trotseert hij de woestijnen in Afrika en reist hij via Spanje en Frankrijk, richting Brussel. Naar Maria. Het wordt een lange tocht vol obstakels en vol twijfels. Blijft hij bij de knappe Française Lisa of zet hij zijn reis verder?
JOHN VANDEKERCKHOVE werkte voor gerenommeerde televisieomroepen zoals BBC en NBC, en draaide diverse documentaires over nomaden zoals de Toeareg uit de Ténéréwoestijn. Hij debuteert met dit prachtige reisboek Sporen in het zand. Een verhaal over het harde, onvoorspelbare bestaan van een nomade. Over overleven in de woestijn en in de wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Vandekerckhove - Sporen in het zand