Onbekend - Huilen mag

Schrijver:
Titel: Huilen mag
ISBN: 9789031337859
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ëProfessionele communicatie zonder emotie is even slecht als emotie zonder communicatie!´ Bij uitstek geldt dit voor gevoelige kwesties rond leven en dood waarmee elke verpleegkundige te maken krijgt. En hoewel elke verpleegkundige weet hoe belangrijk het is om met patiënten, hun familieleden én met collega´s te praten, is het in situaties van dood en sterven, van wanhoop en verdriet buitengewoon moeilijk. Terwijl het juist hard nodig is om jezelf staande te kunnen houden bij alles wat je meemaakt.


Huilen mag bundelt achttien verhalen van verpleegkundigen over hun ervaringen met (communicatie rond) leven en dood in hun werk, aangevuld met het verhaal van een patiënte die te horen kreeg dat ze zou gaan sterven. Herkenbaar, indringend en zinvol voor elke verpleegkundige.


In de serie Verpleegkunde Praktijk worden aan de hand van verhalen van verpleegkundigen actuele onderwerpen behandeld waarmee je als verpleegkundige in je dagelijks werk geconfronteerd wordt. Deskundigen zorgen voor achtergrondinformatie en praktische tips. De serie is een uitgave van het vakblad Verpleegkunde Nieuws.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Huilen mag