Liesbet Slegers - Karel In Het Ziekenhuis

Schrijver:
Titel: Karel In Het Ziekenhuis
ISBN: 9789059540132
Uitgever: Clavis-Biblion
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Karel In Het Ziekenhuis' is een kinderboek geschreven door Liesbet Slegers. Het verhaal volgt het avontuur van Karel, een jongen die naar het ziekenhuis moet. Het boek is bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 4 jaar en heeft als doel om kinderen voor te bereiden op een bezoek aan het ziekenhuis.

Het verhaal begint met Karel die zich niet lekker voelt en naar het ziekenhuis moet. Hij wordt vergezeld door zijn ouders en zijn knuffelbeer. Eenmaal in het ziekenhuis ontmoet Karel de dokter en de verpleegkundigen, die hem uitleggen wat er gaat gebeuren. Ze meten zijn temperatuur, luisteren naar zijn hart en kijken in zijn oren. Karel krijgt ook een prik, maar de dokter legt uit dat het maar even pijn doet en dat het nodig is om hem beter te maken.

Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis ontmoet Karel ook andere kinderen die ziek zijn. Hij speelt met hen en leert dat hij niet de enige is die naar het ziekenhuis moet. De verpleegkundigen zorgen goed voor hem en geven hem medicijnen om beter te worden. Na een paar dagen voelt Karel zich al een stuk beter en mag hij weer naar huis.

Het boek 'Karel In Het Ziekenhuis' is geschreven in eenvoudige en begrijpelijke taal voor jonge kinderen. De illustraties zijn kleurrijk en levendig, waardoor het verhaal visueel aantrekkelijk is. Het boek behandelt op een kindvriendelijke manier de ervaring van een ziekenhuisbezoek, waardoor kinderen zich kunnen identificeren met Karel en zich minder angstig kunnen voelen.

Het verhaal heeft ook een educatief aspect, omdat het kinderen leert over het ziekenhuis en wat er gebeurt tijdens een medisch onderzoek. Het benadrukt het belang van de dokter en de verpleegkundigen die voor de kinderen zorgen en legt uit dat een ziekenhuisbezoek normaal en noodzakelijk kan zijn.

'Karel In Het Ziekenhuis' is een geruststellend boek dat kinderen helpt om zich voor te bereiden op een ziekenhuisbezoek en eventuele angsten of zorgen te verminderen. Het biedt een positieve en vriendelijke kijk op de medische wereld en laat zien dat het ziekenhuis een plek is waar kinderen geholpen worden om beter te worden.

Al met al is 'Karel In Het Ziekenhuis' een toegankelijk en informatief boek voor jonge kinderen die binnenkort een ziekenhuisbezoek moeten ondergaan. Het biedt troost, geruststelling en begrip, en helpt kinderen om zich voor te bereiden op een positieve ervaring in het ziekenhuis.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liesbet Slegers - Karel In Het Ziekenhuis