Nicci French, Nicci French - Tot Het Voorbij Is

Schrijver:
Titel: Tot Het Voorbij Is
ISBN: 9789041413765
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Tot Het Voorbij Is' is geschreven door het bekende schrijversduo Nicci French. Het is een spannende psychologische thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt.

Het verhaal draait om Astrid Bell, een succesvolle tv-presentatrice die haar leven op orde lijkt te hebben. Ze is getrouwd met een charmante man en heeft een schattige dochter. Maar achter deze perfecte buitenkant schuilt een duister geheim. Astrid wordt al jarenlang gestalkt door een onbekende persoon die haar leven tot een hel maakt.

De stalker begint met onschuldige berichtjes en cadeautjes, maar al snel worden de boodschappen dreigender en intimiderender. Astrid voelt zich constant bekeken en is bang om alleen te zijn. Ze probeert de politie in te schakelen, maar die kan weinig voor haar doen zonder concrete bewijzen.

Terwijl Astrid steeds verder verstrikt raakt in de greep van haar stalker, begint ze te twijfelen aan iedereen om haar heen. Kan ze haar eigen man nog wel vertrouwen? En wie is deze mysterieuze persoon die haar leven probeert te verwoesten?

Nicci French weet de spanning in het verhaal constant op te bouwen. De lezer wordt meegenomen in de angsten en paranoia van Astrid, waardoor je zelf ook op het puntje van je stoel zit. De schrijfstijl van Nicci French is vlot en meeslepend, waardoor je het boek moeilijk kunt wegleggen.

Naast de spannende plot, besteedt het boek ook aandacht aan de psychologische aspecten van stalking. Astrid wordt gedwongen om haar eigen angsten onder ogen te zien en te vechten voor haar veiligheid. Dit maakt het verhaal niet alleen spannend, maar ook diepgaand en emotioneel.

'Tot Het Voorbij Is' is een boek dat je vanaf het begin in zijn greep houdt en je constant op het puntje van je stoel laat zitten. Het is een psychologische thriller die je meesleept in de angsten en paranoia van de hoofdpersoon. Nicci French weet de spanning constant op te bouwen en de lezer te verrassen met onverwachte wendingen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende boeken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nicci French, Nicci French - Tot Het Voorbij Is