Hans Laurentius - De vreugde van verlichting

Schrijver:
Titel: De vreugde van verlichting
ISBN: 9789020270211
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes
Bijzonderheden: 2de Hands - Zeer Goed / Paperback / 2000 / 1ste druk / 166 pagina's / Nederlands / 9789020270211
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als er geen denken is, is er geen angst. Het loskomen, losraken, losgerukt worden van je denk-, geloof- en hoopsysteem is de bevrijding die je denkt te zoeken, maar let wel, dat betekent het einde van jou.

Want jij bent niet meer dan alles waar je in gelooft, alles wat je denkt van jezelf en de wereld.

Geen hoop, geen doel, geen angst, geen verlangen naar het vrij zijn van verlangen, geen hoop hebben vrij van hoop te worden, niet streven naar een leven zonder streven of angs is Vrijheid. Wees vrij van de wens vrij te zijn en je bent vrij. Wees vrij wan de wens vrij te zijn ,maar streef niet naar het vrij zijn van de wens vrij te zijn, want dan zit je weer in het ouder schuitje. Hoe dit te realiseren?

Dit boek verwijst direct naar je ware aard, dus neem het ter harte. Het is opgedragen aan jou, want de vreugde van verlichting is je geboorterecht.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Laurentius - De vreugde van verlichting