Margrit Sulzberger, Margrit Sulzberger - Allergieen Voorkomen E

Schrijver:
Titel: Allergieen Voorkomen En Bestrijden
ISBN: 9789044702033
Uitgever: ZNU
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe koken zonder dierlijke eiwitten uw allergieprobleem kan oplossen - 80 heerlijke recepten, eenvoudig en lekker - Speciale vitaminekuren om uw weerstand te verhogen.

Allergieën vormen in onze westerse samenleving een steeds groter probleem: volgens de statistieken ondervindt maar liefst één op vier mensen hinder van een of andere allergie. Jammer genoeg schieten de meeste geneesmiddelen tekort en helpen ze slechts de symptomen te verlichten. Daarmee zijn echter de oorzaken nog niet verdwenen. Een teveel aan dierlijke eiwitten in onze dagelijkse voeding ligt aan de basis van bijna elke allergie. Door deze overvloed aan dierlijke eiwitten wordt ons immuunsysteem immers meer dan nodig belast, waardoor onze weerstand verzwakt en we gevoeliger reageren op allergische stoffen. In dit boek vindt u talloze heerlijke en eenvoudige recepten waarin geen dierlijke eiwitten zijn verwerkt. Met deze gerechten op het menu helpt u uw immuunsysteem ontgiften en opnieuw versterken, waardoor uw allergie na een tijdje sterk zal afzwakken of zelfs helemaal zal verdwijnen. Daarnaast bieden de auteurs ook heel wat nuttige tips om zoveel mogelijk dierlijke eiwitten uit uw dagelijkse voeding te bannen, waaronder ook een uitgebreide lijst met vervangende producten voor koemelk, eieren of vlees. Om de versterking van uw immuniteit een handje te helpen, worden in dit boek bovendien specifieke vitamine- en mineralenkuren beschreven voor elke allergie, zoals hooikoorts of eczeem.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Margrit Sulzberger, Margrit Sulzberger - Allergieen Voorkomen En Bestrijden