Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Baker, Robert - FE ! / druk 2

Schrijver:
Titel: FE ! / druk 2
ISBN: 9789022530276
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2005, 236pp, paperback
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
FE: voor sommigen betekent dit Federatie Europa, voor anderen Fuck Europe!

Amsterdam 2004. Tijdens de Eurotop verblijft de Duitse bondskanselier in de best bewaakte suite van het best bewaakte hotel van de stad. Toch wordt hij op een ochtend dood aangetroffen: vermoord, terwijl in zijn reusachtige lijf de tekst FE! staat gekrast...

De hoeveelheid vraagtekens, media-aandacht en politie-inzet rond deze pijnlijke - en op dat moment ook hoogst ongewenste - moord kent geen grenzen. Terwijl elkaar tegenwerkende Duitse en Nederlandse autoriteiten zich koortsachtig op de zaak storten, ontvouwt zich een complot dat een weergaloze en zeer doordachte planning verraadt. Geheel los van deze aanslag jaagt de Amerikaanse aanklager Jonathan Goldhagen van het Joegoslaviƫ Tribunaal verbeten op een sinistere oorlogsmisdadiger met een unieke 'handtekening'.

Wanneer beide zaken elkaar kruisen, blijkt de waarheid gruwelijker dan men voorstelbaar achtte. De politieke thriller FE! is het verhaal van een succesvolle aanslag en de (euro)politieke gevolgen. FE! begint waar De dag van de jakhals eindigde!
Achter het pseudoniem Robert Baker (1949) schuilt een Nederlandse journalist, auteur en zakenman. Baker was jarenlang werkzaam als freelancer, schreef diverse romans, richtte een eigen uitgeverij op en wijdde zich toen aan de verkenning van de Europese grenzen. Dat leidde tot zijn eerste thriller over een grote Europese samenzwering: FE!
Verder lezen

Rijnkade Boek uit Arnhem

particulier
Ik ben een particuliere boekenverkoper. Onlangs hebben wij onze boekenkasten flink opgeruimd en de nu hier aangeboden boeken zijn nog te mooi om zomaar op straat te zetten. Alle aangeboden boeken zijn in perfecte staat. Sommigen zelfs nog nieuw. Om verzendkosten te besparen kan je ook altijd een boek aan de Rijnkade ophalen. Mail me gerust als je vragen hebt

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baker, Robert - FE ! / druk 2