Perry, Sarah - The Essex Serpent / The number one bestseller an

Schrijver:
Titel: The Essex Serpent / The number one bestseller and British Book Awards Book of the Year
ISBN: 9781788169622
Taal: Engels
Uitgever: Serpent's Tail (imprint van Profile Books Ltd)
Bijzonderheden: 2022, 448pp, paperback, in goede staat (vouw in omslag)
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Londen 1893. Wanneer de controlerende echtgenoot van Cora Seaborne overlijdt, stapt ze met evenveel opluchting als verdriet in haar nieuwe leven als weduwe. Samen met haar zoon Francis - een nieuwsgierige, obsessieve jongen - verlaat ze de stad naar Essex, in de hoop dat frisse lucht en open ruimte een toevluchtsoord zullen bieden.

Bij aankomst bereiken geruchten hen dat de mythische Essex-slang, waarvan ooit werd gezegd dat hij door de moerassen zwierf om levens op te eisen, is teruggekeerd naar de kustparochie van Aldwinter. Cora, een enthousiaste amateur-natuuronderzoeker zonder geduld voor bijgeloof, is geboeid, ervan overtuigd dat wat de lokale bevolking denkt dat een magisch beest is, een nog onontdekte soort kan zijn. Terwijl ze op pad gaat, wordt ze voorgesteld aan William Ransome, de dominee van Aldwinter, die ook zeer wantrouwend staat tegenover de geruchten, maar denkt dat ze een afleiding zijn van het ware geloof.

Terwijl hij zijn parochianen probeert te kalmeren, krijgen Will en Cora een intense relatie, en hoewel ze het over helemaal niets eens zijn, worden ze tegelijkertijd naar elkaar toe getrokken en verscheurd, waarbij ze elkaar beïnvloeden op een manier die hen beiden verrast.
Verder lezen

Carel Berenschot uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Perry, Sarah - The Essex Serpent / The number one bestseller and British Book Awards Book of the Year Perry, Sarah - The Essex Serpent / The number one bestseller and British Book Awards Book of the Year Perry, Sarah - The Essex Serpent / The number one bestseller and British Book Awards Book of the Year Perry, Sarah - The Essex Serpent / The number one bestseller and British Book Awards Book of the Year

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Carel Berenschot

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Carel Berenschot
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Carel Berenschot een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Carel Berenschot vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Carel Berenschot kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.