Hans Bouma - Jezus

Schrijver:
Titel: Jezus
ISBN: 9789024228027
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het was de bedoeling, dat de mens als Gods creatieve partner mee zou werken aan de realisering van het project 'aarde'. Maar de compagnon, op wie de Schepper zo hoopte, verschijnt maar niet op het toneel - met als gevolg, dat het door God opgezette project ernstig in gevaar komt. Omdat zijn plan met de aarde en de mens niet mag mislukken, voert God de manipulatie van de verzoening uit. Verrassend introduceert Hij te midden van alle onmenselijkheid de ware Adam, de mens van zijn dromen. De mens, die naast Hem staat in zijn liefde voor het leven. De mens, die creatief de chaos op een afstand houdt. Deze mens heet Jezus en als de volmaakte partner van God brengt hij een keer in de geschiedenis der mensheid.

Hans Bouma beschrijft in dit boek de weg, die Jezus gaat, waarbij hij, behalve aan Jezus' steeds weer creatieve optreden, vooral veel aandacht schenkt aan de tekst van de Bergrede: het revolutionaire programma, waarin Jezus de ware humaniteit aanprijst. In de laatste twee hoofdstukken komt Jezus aan het licht als de mens, die dwars door de dood heen onaantastbaar Gods creatieve partner blijft. Een partner, die ons nu door zijn Geest uitdaagt op onze beurt partners van God te zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Bouma - Jezus