A.F. Th van Der Heijden, A F Th van der Heijden - Advocaat van

Schrijver:
Titel: Advocaat van de hanen / druk Heruitgave
ISBN: 9789023458272
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Advocaat van de hanen is een roman geschreven door A.F.Th. van der Heijden. Het boek is een heruitgave van de oorspronkelijke versie die in 1990 werd gepubliceerd. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam en volgt het leven van advocaat Ernst Quispel.

Ernst Quispel is een succesvolle en ambitieuze advocaat die bekend staat om zijn scherpe tong en meedogenloze aanpak. Hij is gespecialiseerd in het verdedigen van criminelen en heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste advocaten van de stad. Quispel is echter ook een eenzame man die worstelt met zijn eigen demonen.

Het verhaal begint wanneer Quispel betrokken raakt bij de zaak van een beruchte crimineel genaamd Micky. Micky wordt beschuldigd van een brute moord en Quispel ziet dit als een kans om zijn reputatie verder te versterken. Terwijl hij zich in de zaak verdiept, ontdekt Quispel echter dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht.

Tijdens zijn onderzoek komt Quispel in contact met verschillende personages, waaronder een mysterieuze vrouw genaamd Renée. Renée lijkt een belangrijke rol te spelen in de zaak en Quispel raakt steeds meer geobsedeerd door haar. Terwijl hij dieper graaft, wordt Quispel geconfronteerd met zijn eigen duistere verleden en wordt hij gedwongen om zijn eigen demonen onder ogen te zien.

Advocaat van de hanen is een complexe en meeslepende roman die verschillende thema's verkent, waaronder rechtvaardigheid, schuld en de zoektocht naar identiteit. Van der Heijden staat bekend om zijn gedetailleerde en levendige schrijfstijl, en dit boek is geen uitzondering. Zijn beschrijvingen van Amsterdam en de personages zijn levendig en beeldend, waardoor de lezer zich volledig kan onderdompelen in de wereld van Quispel.

Het boek is ook een kritiek op het Nederlandse rechtssysteem en de rol van advocaten. Van der Heijden onderzoekt de ethiek van het verdedigen van criminelen en de dunne lijn tussen goed en kwaad. Hij stelt vragen over de verantwoordelijkheid van advocaten en de impact van hun werk op de samenleving.

Advocaat van de hanen is een meeslepende en intrigerende roman die de lezer uitdaagt om na te denken over complexe morele vraagstukken. Het is een boek dat je niet zomaar loslaat en dat je aan het denken zet. Met zijn levendige schrijfstijl en diepgaande verhaallijn is het een must-read voor liefhebbers van literatuur en rechtbankdrama's.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.F. Th van Der Heijden, A F Th van der Heijden - Advocaat van de hanen / druk Heruitgave