Youri Blieck, Youri Blieck - Kan ik u helpen ?

Schrijver:
Titel: Kan ik u helpen ?
ISBN: 9789033483998
Uitgever: Uitgeverij Acco
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
“ En of u ons kan helpen. Laat hem maar eens zien!” Uit een kleine, rode handtas vist de vrouw een klein, papieren zakdoekje boven. Koen kijkt ernstig naar het kleinood en verwacht zich aan het ergste. Met een afgestreken maar bloedernstig gezicht plooit de vrouw vervolgens het zakdoekje plechtig open. Eén zijde, nog een kantje, drie, en vier. Midden op het maagdelijk witte vodje liggen wat stofjes. Pluisjes. Koen fronst de wenkbrauwen. Buigt voorover. Kijkt nader toe. Zijn brein werkt volop. Denk, Koen, denk. Dit is niet wat het lijkt. Dit moet iets ernstigs zijn. Toch klikt het niet bij Koen. “Euh, dit is...?”
“Dit is stof, beste jongeman.” Aha, dan toch, denkt Koen. “Stof vanuit onze kamer, dit hebben we zelf samen geveegd van op de zijkanten van ons bed. Beeld je in. Het is hier gewoon vuil. Is dit dan zogenaamd een 4-sterren-hotel. Vuil gewoon. Dit kan echt niet, zeg nu zelf. Bovendien is dat nog niet alles.” Koen trekt vragend een wenkbrauw omhoog.

U ziet ze elk jaar opnieuw op uw vakantiebestemming, de reisleidsters en reisleiders, hostessen en hosts, of hoe u ze ook wil noemen. Ze lijken wel het hele jaar door vakantie te hebben. Maar is het echt wel allemaal rozengeur en maneschijn daar aan die stranden?

In dit boek wordt ook even de andere kant van de job belicht en zien we dat het vak grappig of ernstig kan zijn maar soms ook frustrerend. Een stuk openbaring voor wie de job zelf nooit deed, een heel grote glimlach van herkenning voor wie de job wel al deed en een aanrader voor wie eraan denkt in de job te stappen.

Over de auteurs:

YOURI BLIECK studeerde vertaalkunde en communicatiewetenschappen in Gent. In de tweede helft van de jaren negentig zette hij de eerste stappen in de toerismesector en werkte hierbij vooral in Spanje. In 1998 vertrok hij naar Cuba waar hij met tussenpozen meer dan drie jaar woonde en werkte. Hij verdiepte zich in pre-Columbiaanse culturen en begeleidt en gidst sinds 1998 reizen in verschillende Latijns-Amerikaanse landen waaronder Peru, Mexico en Cuba. Hij schreef eerder
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Youri Blieck, Youri Blieck - Kan ik u helpen ?