Hannah - Huid en meer…

Schrijver:
Titel: Huid en meer…
ISBN: 9789491197406
Uitgever: Hannah
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Huid en meer…

Huid en meer… staat boordevol informatie, tips & tricks die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en gezonder door het leven gaat. Dit unieke naslagwerk is door hannah Skin Improvement Research Company ontwikkeld in samenwerking met bekende experts op het gebied van huidverzorging, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Stuk voor stuk professionals die niets aan je willen veranderen, maar die je willen helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt!

Een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen immers tot stand door een combinatie van factoren. Zo deelt hannah directeur Monica van Ee haar schat aan kennis over de huid en de juiste dagelijkse verzorging. Ralph Moorman, bekend van De Hormoonfactor, laat zien hoe je door voeding je gezondheid en huidconditie kunt beïnvloeden. Regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning komen aan bod via personal trainer en sportpresentatrice Samantha van Wijk. Cosmetisch arts Elle Vissers vertelt alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld. Een apart hoofdstuk is gewijd aan Look Good Feel Better over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker.

Tandarts en implantoloog Martijn Molenaar, international hairstylist Ilham Mestour, make-up artist Carla Rep en presentatrice en fashionstylist Manon Meijers delen informatie over een mooi gebit, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up én een outfit die je look compleet maakt. Tezamen zorgen zij ervoor dat het aan een ieder die Huid en meer… leest een echte kans biedt om te stralen, van binnen naar buiten!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hannah - Huid en meer…