Ant. P. de Graaff - Graaff, Ant. P. de-Indie vergeet je nooit

Schrijver:
Titel: Graaff, Ant. P. de-Indie vergeet je nooit
ISBN: 9789051942699
Uitgever:
Bijzonderheden: Ant. P. de Graaf heeft een serie boeken geschreven over soldaten in Nederlands-Indie, Indie vergeet je nooit is zijn veertiende titel.  In dit boek vertelt hij bijzonderheden over de luchtlanding op het vliegveld Magoewo van Djokjakarta op zondag...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ant. P. de Graaf heeft een serie boeken geschreven over soldaten in Nederlands-Indie, Indie vergeet je nooit is zijn veertiende titel. 
In dit boek vertelt hij bijzonderheden over de luchtlanding op het vliegveld Magoewo van Djokjakarta op zondag 19 december 1948.
Een verhaal over hoe 5-5 R.I. op 22 mei 1949 op een dag acht man verloor. Berichten uit ons eigen Limburgse land en belangrijke notities van een huzaar in Indië.
Hoofdstukken over de moord op vaandrig Aernout en opnieuw over de dood van onze geliefde Legercommandant generaal Spoor.
De Graaff schrijft over een stuk vaderlandse geschiedenis waar de jeugd geen weet van heeft, en hij sluit dan ook af met ons aller plicht te blijven spreken en schrijven over 'gedenken en herdenken'. Onze achtergebleven vrienden mogen nooit vergeten worden!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ant. P. de Graaff - Graaff, Ant. P. de-Indie vergeet je nooit