Sandman, Herman - FC Hopeloos - roman

Schrijver:
Titel: FC Hopeloos - roman
ISBN: 9789054522874
Taal: Nederlands
Uitgever: Passage
Bijzonderheden: 2014, Paperback, schuin gelezen, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Net als Nederland gaat genieten van het WK komt Herman Sandman met een roman over de diepste kelders van het amateurvoetbal. In 'FC Hopeloos' beschrijft hij de wederwaardigheden van een voetbalclub ver weg in de provincie. Elf mannen melden zich elke week hopelijk een beetje op tijd op het veld van hun dorpsclub. De kleedkamers zijn steenkoud, er is geen tijd voor een warming-up en voor de zoveelste keer verliest het elftal van dat van het buurdorp.

Maar de voorzitter heeft een plan. Een bijzonder ambitieus plan zelfs. Hij wil een festival organiseren om de club en het dorp op te stoten in de vaart der volkeren. Alles wordt in het werk gesteld om dit tot een succes te maken. Zelfs de landelijk media worden ingeseind.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sandman, Herman - FC Hopeloos - roman