A. Heertje - Economie in een notendop

Schrijver:
Titel: Economie in een notendop
ISBN: 9789035131958
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
(bijna) Alles wat je altijd wilde weten
Iedereen komt dagelijks met economische vraagstukken in aanraking. Slechts weinigen weten de weg in de doolhof van meningen over de hoogte van de prijzen, de rente, het beleid van de Europese Centrale Bank, de mededingingspolitiek van de overheid en de invloed van de informatietechnologie op ons bestaan.
Economie in een notendop behandelt in kort bestek de hoofdlijnen van de moderne economie op een voor ieder begrijpelijke manier. Arnold Heertje, een van Nederlands bekendste economen, schuwt daarbij niet een geheel nieuwe kijk op ons economisch leven te geven.
Deze nieuwe editie is door de auteur geheel herzien en aangepast aan de huidige tijd.
Arnold Heertje was van 1964 tot 1999 hoogleraar in de staathuishoudkunde aan de Universiteit van Amsterdam en tot 2006 hoogleraar in de geschiedenis van de economie. Hij schreef tientallen boeken over economie, waaronder het bekende De kern van de economie, dat al meer dan veertig jaar in het economieonderwijs op middelbare scholen wordt gebruikt.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Heertje - Economie in een notendop