Linda Howard - Onbekende Vijanden

Schrijver:
Titel: Onbekende Vijanden
ISBN: 9789045308623
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Cate Nightingale woont met haar twee zoontjes in een klein afgelegen dorpje in Idaho, waar ze een Bed & Breakfast runt. Er komen niet veel gasten maar Cate kan de eindjes net aan elkaar knopen, mede met behulp van klusjesman Calvin Harris.


Op een ochtend is de enige gast uit het Bed & Breakfast te zijn verdwenen. Niet veel later dringen gewapende mannen het huis binnen; ze eisen de persoonlijke eigendommen van de verdwenen gast op. Cate is in doodsangst en vreest voor haar leven – en dat van haar kinderen. Dan schiet Calvin te hulp en de mannen zoeken hun toevlucht in het omringende bos. Maar dan begint de nachtmerrie echter dan pas echt. Het dorp wordt afgesloten van de buitenwereld en alle inwoners worden gijzelaars. Cate en Calvin zullen het samen tegen hun onbekende vijanden moeten opnemen…


Linda Howard, de meester van de romantische suspense, schreef vele bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen. Bij Uitgeverij BZZTôH verschenen eerder Tot het uiterste, Gestolen jeugd en Ademnood. Zij won met haar thrillers vele prijzen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Linda Howard - Onbekende Vijanden