Tiggelaar, Ben - De ideeën van Michael Hammer over reorganisere

Schrijver:
Titel: De ideeën van Michael Hammer over reorganiseren
ISBN: 9789077387047
Taal: Nederlands
Uitgever: MainPress
Bijzonderheden: 2004, CD-Audio, geseald, als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Op deze audio-cd die u in de auto kunt afspelen behandelt Ben Tiggelaar de belangrijkste idee n van Michael Hammer over reorganiseren. Deze managementgoeroe is de veroorzaker van een van de grootste management-hypes aller tijden: business process redesign, ook wel bekend als afkorting: BPR. Na de doorbraak van BPR stootte Hammers adviesbureau CSC Index door naar de eredivisie van de advieswereld. Inmiddels is de term BPR synoniem geworden met ingrijpen reorganiseren. Met James Champy schreef Hammer het boek 'Reengineering the Corporation', vertaald onder de veelzeggende titel 'De bijl aan de wortel'. BPR houdt een herziening en herinrichting in van bedrijfsprocessen, waarbij technologie een belangrijke rol speelt.

De boeken die Michael Hammer schreef zijn:

- Reengineering the Corporation (De bijl aan de wortel)

- The Reengineering Revolution: A handbook (Het reengineering handboek)

- Beyond Reengineering (Het leven na reengineering)

In 'De idee n van Michael Hammer over reorganiseren' gaat Ben Tiggelaar uitgebreid in op BPR. Dat mag ook wel want uit onderzoek bleek dat ruim 70% van de reengineeringstrajecten mislukte. Alle reden dus om het gedachtegoed te behandelen, alsmede de belangrijkste valkuilen die kunnen opduiken in de praktijk.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tiggelaar, Ben - De ideeën van Michael Hammer over reorganiseren