Tiggelaar, B. - De ideeen van Michael Porter over strategie en

Schrijver:
Titel: De ideeen van Michael Porter over strategie en concurrentie
ISBN: 9789077387016
Taal: Nederlands
Uitgever: MainPress
Bijzonderheden: 2003, CD-Audio, goed exemplaar
Prijs: € 8,35
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
'Management Classics' is een reeks van 10 audio-cd's waarop in ongeveer 60 minuten de belangrijkste ideeën van de meest invloedrijke managementdenkers helder worden samengevat en vertaald naar de Nederlandse praktijk. De cd's zijn in een cd-speler af te luisteren, bijvoorbeeld in de auto.

Ben Tiggelaar is de auteur en presentator van de reeks Management Classics. In deze cd komen de ideeën van Michael Porter aan bod. Michael Porter is één van de belangrijkste managementdenkers van deze tijd. Zijn ideeën over strategie en concurrentie worden in bedrijven en opleidingen over de hele wereld gebruikt. De belangrijkste reden dat Porters werk zo aanslaat is de heldere, zeer praktische benadering waarmee managers en ondernemers meteen hun voordeel kunnen doen.

'De ideeën van Michael Porter' is de eerste audio-cd die verschijnt in de reeks Management Classics.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tiggelaar, B. - De ideeen van Michael Porter over strategie en concurrentie