Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lo

Schrijver:
Titel: Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Banier, Apeldoorn.
Bijzonderheden: 2015, 1e druk, 256 pagina's, gebonden in ringband, formaat A4. Conditie: In nieuwstaat. Zie foto's.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze uitgave is voorzien van een code. (op pagina 13). Deze geeft toegang tot de geluidsbestanden bij de muziekstukken. (1 stuks zonder deze code, deze is € 17,50)!
Samenvatting:
Met de bundel Elk zing’ Zijn lof krijgen school en gezin de beschikking over een repertoire van geestelijke liederen met bevindelijke inhoud. De bundel bevat bekende gedichten uit het erfgoed van de Nadere Reformatie waarvan sommige voor het eerst op muziek zijn gezet, maar ook teksten van jongere datum. De liederen zijn te zingen op aansprekende melodieen en veelal met een tegenstem.
Een deel van de liederen is geschikt voor het jonge kind. Andere zettingen zijn ook bruikbaar voor verenigingen of muziekgroepen.
Aan de zettingen werkten o.a. mee: Chiel Jan van Hofwegen, Dick Sandermans, Leander van der Steen, Gerben Budding, Gerard de Wit, Euwe de Jong, Henk C. de Gelder en Martien van der Zwan.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum. Haan, M. den en A.M. van Manen. (redactie). - Elk zing' Zijn lof. In notenschrift. Een bundel met 130 geestelijke liederen. i.s.m. Ds. Kerstencentrum.