Robert Littell - Personages

Schrijver:
Titel: Personages
ISBN: 9789024555871
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie is Martin Odum?
Martin Odum, voormalig CIA-agent, is priv tective. Hij wordt door Stella Kastner, een jonge Russische vrouw, ingehuurd om haar zwager te vinden, zodat haar orthodox-joodse zuster kan scheiden volgens de religieuze eisen.
Terwijl Odum Stella's zaak oplost, reist hij de wereld over, in de greep van dodelijk gevaar en ten prooi aan verwarring. Is hij wel echt Martin Odum? Of is hij Dante Pippen, een IRA-bommenexpert, overgelopen naar de CIA? Of Lincoln Dittmann, historicus en wapenhandelaar? Heel verschillende mannen, met eigen gewoonten en specifieke talenten en vaardigheden.
Lijdt Odum aan een meervoudige identiteitsstoornis, CIA-indoc-trinatie of gewone uitputting? Wie kan hij vertrouwen? Wat heeft Stella's zwager met zijn eigen verleden te maken? En waarom wil de CIA voorkomen dat hij de waarheid achterhaalt?
Neem me niet kwalijk. De CIA-mensen die ik tot nu toe heb behandeld werkten allemaal in Langley zelf. U bent mijn eerste undercoveragent. Wat bedoelt u met een personage?'
'Een gefingeerde identiteit. Veel mensen bij de Firma maken er gebruik van, zeker als ze buiten de Verenigde Staten werken. ' 'Ik begrijp dat ik in de gesprekken met u nieuwe betckenissen zalleren, meneer Odum. Gaat u maar verder?
Robert Littell, voormalig topjournalist van Newsweek, behoort met John le Carr Len Deighton en Graham Greene tot de ware grootmeesters van de literaire spionageroman.
Als Robert Littell de spionageroman niet uitgevonden beeft, bad bij dat moeten doen.' - Tom Clancy
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert Littell - Personages