Ann Oosterbroek-Dutschun, Dutschun - Tegen jou zeg ik ja

Schrijver:
Titel: Tegen jou zeg ik ja
ISBN: 9789020522860
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Martha wordt verstoten door haar ouders en broer als blijkt dat ze in verwachting is. Van haar moeder en broer had ze het verwacht, maar niet van haar vader. Haar broer vindt vader en Martha twee sentimentele dwazen, die hun hart laten regeren over hun verstand. Martha mag blij zijn dat er mensen zijn waar ze mag komen werken in haar positie. Al is het dan bij boer Donk en zijn verbitterde, ontevreden vrouw. Zo breekt er voor Martha een tijd aan die zwaar is van verdriet en eenzaamheid. Soms is ze de wanhoop nabij. Vrouw Donk doet haar een beledigend voorstel, wat ze verontwaardigd afwijst. Dit maakt haar leven op de boerderij er nog moeilijker op. Dan ontmoet ze Arnold, de man waar ze van gaat houden. Er zijn echter allerlei misverstanden, die de weg tot elkaar versperren. Heel haar hart zegt ja tegen hem. Zullen ze ooit bij elkaar komen en gelukkig worden?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ann Oosterbroek-Dutschun, Dutschun - Tegen jou zeg ik ja Ann Oosterbroek-Dutschun, Dutschun - Tegen jou zeg ik ja Ann Oosterbroek-Dutschun, Dutschun - Tegen jou zeg ik ja