Miriam Bouwens - Dat was lekker, mam! Laat mij maar, pap!

Schrijver:
Titel: Dat was lekker, mam! Laat mij maar, pap!
Taal: Nederlands
Uitgever: Afvallen junior
Bijzonderheden: 2014 ~ Paperback ~ Nederlands ~ In nette gelezen staat
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Gezond en lekker eten tegelijkertijd. Kan dat? Als voedingscoach voor kinderen, kreeg Miriam Bouwens tig keer de vraag hoe je gezonder kookt, zonder een health freak te worden en zonder dat het uren tijd en bakken geld kost.

Een paar jaar geleden kwamen de meeste ouders bij me met een zoon of dochter met overgewicht. Die komen nog steeds maar er is een groep bijgekomen. Ouders van wie de kinderen (nog) geen buikje hebben maar die wel gezonder willen koken. Die worstelen met de vraag wat ze moeten kiezen uit het mega-aanbod in de supermarkt, aldus Bouwens. Daarom besloot ze er drie boekjes over te schrijven. Met praktische, lekkere en gezonde recepten. Moeten patat, ijs, snoep en cola nu voorgoed het huis uit? Echt niet! Dat is voor bijna geen kind of ouder haalbaar. Deze kookboeken zijn allesbehalve extreem omdat dat in de praktijk niet werkt. Wel staan er tips in over hoe vaak je eet, welke voedingsstoffen je nodig hebt en hoe je gezond eten aantrekkelijk maakt.

Bouwens: Want als er een ding is dat de praktijk me heeft geleerd dan is het wel dat kinderen heel veel willen eten als het maar op een positieve en creatieve manier wordt voorgeschoteld. Daarom deze Doe-boekjes voor zowel ouders als kinderen. Praten hebben we genoeg gedaan, we gaan aan de slag! Met Deals! voor de kinderen en ChangeChallenges voor jou om vandaag nog dat stapje te zetten richting een iets gezonder eet-, drink- en beweegpatroon.

Verder lezen

Stichting Nofam

zakelijk

Stichting Nofam uit Vriezenveen

Logo Stichting Nofam

Help een kind met de aanschaf van een boek in de Nofam boekenshop.
Met de aanschaf van onze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.
Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .
Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Miriam Bouwens - Dat was lekker, mam! Laat mij maar, pap! Miriam Bouwens - Dat was lekker, mam! Laat mij maar, pap! Miriam Bouwens - Dat was lekker, mam! Laat mij maar, pap!