Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ORY, R.L. and A. J. St. ANGELO. (eds.). - Enzymes in food and b

Schrijver:
Titel: Enzymes in food and beverage processing.
ISBN: 084120375X
Uitgever: Washington, American Chemical Soc., American Chemical Soc., 1977.
Bijzonderheden: 23 cm. original cloth. 324 pp. some ills, diagrams. references. index. "ACS symposium series". -(libr label, library stamp, with plasticized cover, otherwise good). ISBN: 084120375X
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ORY, R.L. and A. J. St. ANGELO. (eds.). - Enzymes in food and beverage processing.