Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
ORY, R.L. and A. J. St. ANGELO. (eds.). - Enzymes in food and b
Schrijver: | ORY, R.L. and A. J. St. ANGELO. (eds.). |
---|---|
Titel: | Enzymes in food and beverage processing. |
ISBN: | 084120375X |
Uitgever: | Washington, American Chemical Soc., American Chemical Soc., 1977. |
Bijzonderheden: | 23 cm. original cloth. 324 pp. some ills, diagrams. references. index. "ACS symposium series". -(libr label, library stamp, with plasticized cover, otherwise good). ISBN: 084120375X |
Prijs: | € 18,00 |
Verzendkosten: | € 6,25 (binnen Nederland) |
Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.