Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

N/A - Rheology and texture of foodstuffs.

Schrijver:
Titel: Rheology and texture of foodstuffs.
Uitgever: London, Society of chemical industry, Society of chemical industry, 1968.
Bijzonderheden: 22 cm. original cloth. 282 pp. some ills, diagrams. references. "S.C.I. Monograph no. 27". -(libr label, library stamps, with plasticized cover, otherwise good).
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N/A - Rheology and texture of foodstuffs.