Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

CHARALAMBOUS, G. and G. INGLETT (eds). - Chemistry of foods and

Schrijver:
Titel: Chemistry of foods and beverages: recent developments.
ISBN: 0121690806
Uitgever: New York, Academic Press, Academic Press, 1982..
Bijzonderheden: 23 cm. original hardcover. x,348 pp. ills, diagrams. references. index. -(libr labels, with plasticized cover, otherwise (very) good). ISBN: 0121690806
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

CHARALAMBOUS, G. and G. INGLETT (eds). - Chemistry of foods and beverages: recent developments.