Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
WARREN, M. W. - Volatiles and sensory characteristics of cooked
Schrijver: | WARREN, M. W. |
---|---|
Titel: | Volatiles and sensory characteristics of cooked egg and lipid composition of low-cholesterol dried yolk. |
Uitgever: | Ann Arbor, UMI Dissertation Services, UMI Dissertation Services, 1993.. |
Bijzonderheden: | 20 cm. paperback. xiii,234 pp. diagrams, tables. references. -doctoral dissertation 1991. -(libr label, library stamp on title, top spine slightly damaged, front cover slightly folded, otherwise good). |
Prijs: | € 12,00 |
Verzendkosten: | € 6,25 (binnen Nederland) |
Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.