Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

WARREN, M. W. - Volatiles and sensory characteristics of cooked

Schrijver:
Titel: Volatiles and sensory characteristics of cooked egg and lipid composition of low-cholesterol dried yolk.
Uitgever: Ann Arbor, UMI Dissertation Services, UMI Dissertation Services, 1993..
Bijzonderheden: 20 cm. paperback. xiii,234 pp. diagrams, tables. references. -doctoral dissertation 1991. -(libr label, library stamp on title, top spine slightly damaged, front cover slightly folded, otherwise good).
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WARREN, M. W. - Volatiles and sensory characteristics of cooked egg and lipid composition of low-cholesterol dried yolk.