Guillaume Erner - Verslaafd Aan Mode

Schrijver:
Titel: Verslaafd Aan Mode
ISBN: 9789029563987
Uitgever: Uitgeverij de Arbeiderspers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verslaafd Aan Mode? 1e druk is een boek van Guillaume Erner uitgegeven bij Uitgeverij de Arbeiderspers. ISBN 9789029563987

Niets is erger dan de jurk dragen die de buurvrouw ook draagt. Als het op kleding aankomt willen we ons onderscheiden van anderen. We willen absoluut origineel zijn en tegelijkertijd onderwerpen we ons vrijwillig aan de uniformiteit van de laatste mode. Dat is de paradox van de fashion addict. Wie bepaalt de trends en hoe worden ze overgenomen door het grote publiek? En hé, waarom laten we ons dat slaafse navolgen van trends eigenlijk welgevallen? Want er is maar één iemand die ons ertoe kan dwingen de mode te volgen, en dat zijn wij zelf!Verslaafd aan mode? geeft antwoord op al die vragen en is een verhelderend boek over de fascinatie die uitgaat van modemerken, over couturiers als supersterren en de straat als laboratorium van de mode, over pornochic, Viktor&Rolf en andere modetycoons uit de Lage Landen en over Antwerpen als verplicht bedevaartsoord voor de club van fashionista's. Kortom, Erner showt ons zijn collectie van observaties rond het thema: hoe wij ons een identiteit laten aanmeten in Parijs, Amsterdam en de rest van de wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guillaume Erner - Verslaafd Aan Mode