Maarten 't Hart - De kroongetuige (grote letter)

Schrijver:
Titel: De kroongetuige (grote letter)
ISBN: 9789029578851
Uitgever: de Arbeiderspers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De kroongetuige is zowel een roman als een thriller. In de eerste plaats is het een roman over (vergeefse) liefde, over jaloezie en vooral over een huwelijk dat wordt bedreigd door kinderloosheid. In de tweede plaats handelt het over iemand die van een moord beschuldigd wordt. Het gaat hierbij niet zozeer om de vraag hoe de schuldige zelf de beschuldiging ervaart, maar hoe zijn omgeving en met name zijn echtgenote daarop reageert. Zij is dan ook de eigenlijke hoofdpersoon van het boek, een kroongetuige die niet verhoord wordt.
De zonnewijzer is een vervolg op De kroongetuige. De hoofdpersoon Leonie Kuyper is inmiddels gescheiden. Haar beste vriendin overlijdt aan een zonnesteek. Zij laat alles na aan Leonie, met als enige voorwaarde dat zij zo goed mogelijk voor haar drie poezen zal zorgen. Leonie gaat om die reden zelfs in het appartement van haar vriendin wonen en kruipt, aanvankelijk omwille van de poezen, in de huid van haar overleden vriendin. Ze gaat daar zo in op dat ze zich ten slotte volledig met haar identificeert. Gaandeweg kom ze erachter dat er veel meer aan de hand is geweest dan een zonnesteek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maarten 't Hart - De kroongetuige (grote letter)