Sjoerd Kuyper, H. Damave - Het zakmes

Schrijver:
Titel: Het zakmes
ISBN: 9789025838829
Uitgever: Uitgeverij Leopold B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het zakmes' is een jeugdroman geschreven door Sjoerd Kuyper en geïllustreerd door H. Damave. Het verhaal draait om de avonturen van Mees, een jongen van negen jaar oud.

Mees is een nieuwsgierige en avontuurlijke jongen die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen. Op een dag vindt hij een zakmes in de berm van de weg. Het zakmes is echter niet zomaar een zakmes, het heeft magische krachten. Wanneer Mees een wens doet terwijl hij het mes vasthoudt, komt deze wens uit.

Mees ontdekt al snel dat het zakmes hem kan helpen bij allerlei problemen en uitdagingen. Hij gebruikt het om zijn vriendjes te imponeren, om zijn moeder te helpen met klusjes in huis en zelfs om zijn vader te helpen met zijn werk als timmerman. Het zakmes lijkt wel een toverstafje dat Mees in staat stelt om zijn dromen waar te maken.

Maar al snel komt Mees erachter dat het zakmes ook gevaarlijk kan zijn. Wanneer hij een wens doet die niet goed doordacht is, kan dit onverwachte en soms negatieve gevolgen hebben. Mees moet leren om verantwoordelijk om te gaan met de krachten van het zakmes en de consequenties van zijn wensen te overzien.

Het verhaal neemt de lezer mee op een spannend avontuur vol humor, vriendschap en zelfontdekking. Mees leert gaandeweg belangrijke levenslessen over verantwoordelijkheid, keuzes maken en de kracht van vriendschap. Hij ontdekt dat het niet altijd nodig is om magische krachten te hebben om je dromen waar te maken, maar dat het vooral belangrijk is om te geloven in jezelf en anderen te helpen.

Het boek 'Het zakmes' is een geliefde klassieker in de Nederlandse jeugdliteratuur. Het is een verhaal dat jonge lezers aanspreekt door de herkenbare personages en de magische elementen. Sjoerd Kuyper weet met zijn levendige schrijfstijl en humoristische dialogen de aandacht van de lezer vast te houden. De illustraties van H. Damave voegen een extra dimensie toe aan het verhaal en brengen de personages tot leven.

'Het zakmes' is een boek dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Het laat zien dat zelfs de kleinste dingen, zoals een zakmes, de kracht hebben om grote veranderingen teweeg te brengen. Het is een verhaal dat inspireert en de verbeelding prikkelt, en dat jonge lezers aanmoedigt om hun eigen dromen na te jagen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sjoerd Kuyper, H. Damave - Het zakmes