Jukema, Jan Seerp - Bewarende zorg. Een visie voor verzorgenden

Schrijver:
Titel: Bewarende zorg. Een visie voor verzorgenden en verpleegkundigen.
ISBN: 9789059315341
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Lemma uitgevers, Den Haag
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2011, 201 blz. Met een index. Lichte waterschade (iets golving rechterzijde van de eerste 40 blz.).
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Proefschrift Universiteit Utrecht.

In deze dissertatie presenteert Jan S. Jukema een visie op goede dagelijkse zorg van verzorgenden en verpleegkundigen voor verpleeghuisbewoners. Goede zorg noemt hij zorg die de verpleeghuisbewoner als uniek persoon bewaart. Door deze zorg ervaren verpleeghuisbewoners dat zij tot hun recht komen en in hun uniciteit erkend worden door de gemeenschap waar zij deel van zijn. Dagelijkse zorg met die kwaliteit is bewarende zorg. Jukema schenkt in zijn visie uitvoerig aandacht aan de inhoud van bewarende zorg, aan het doel ervan en aan de complexe en weerbarstige context - het verpleeghuis - waarin die zorg gestalte krijgt. Met zijn visie brengt de auteur zaken onder de aandacht die in de gangbare visies op professionele zorg niet of nauwelijks aan bod komen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.