Jacob & Haver - F*CK it list book + F*CK-it list book voor kopp

Schrijver:
Titel: F*CK it list book + F*CK-it list book voor koppels 2 boeken in een koop!!!! Fuck it !!
ISBN: 9789463332019
Taal: Nederlands
Uitgever: Imagebooks Factory BV
Bijzonderheden: 2 boeken voor 1 prijs beide boeken in goede staat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
ISBN : 9789463332019 F*CK-it list book

ISBN : 9789463332729 F*CK-it list book voor koppels

F*CK-it list book

Moet jij ook zoveel? Sociaal wenselijk zijn en doen, aan je carrière werken, sporten, appjes beantwoorden - want die blauwe vinkjes - en op je voeding letten. En leg jij ook vaak verantwoording af terwijl je dat eigenlijk niet zou willen? En hoe is het met je bucket list, nog steeds veel dromen niet kunnen afstrepen?De hoogste tijd dus om je F*ck it list op te stellen. Een lijst met dingen om vooral lekker niet te doen. Of juist wel te doen, maar waar je dan energie van krijgt. Dus skip ook die saaie verjaardag waar je zo tegenop ziet en ga eens lekker zonder make-up de deur uit. F*ck it! Trek die fles wijn op maandag open en zeg je sportschoolabonnement op; anders betaal je ook maar voor niets. En wist je dat je ook alleen voor jezelf koffie kan halen en dit niet perse voor de hele afdeling hoeft te doen? En de hele dag Netflixen is totaal geen probleem, morgen weer een nieuwe dag. Toch? F*ck it! Doe minder, geniet meer!Auteurs: Jacob & Haver; de bedenkers van o.a. Make that the cat wiseHet F*ck it list-boek; nu al het leukste cadeauboek voor Sint, Kerst en de rest van het jaar!

F*CK-it list book voor koppels

Waar het eerste en succesvolle boek zich vooral richt op jou alleen, richt dit boek zich op jullie als koppel. Want geef maar toe: ook jullie hebben een bucket list. Een lijst met dingen die jullie samen nog moeten. Maar moeten jullie niet al zoveel? En hebben jullie daar wel tijd voor? Want naast jezelf en de ander, heb je ook werk, familie, vrienden, carrière en de nodige verplichtingen - zoals het groeten van de buren, het boodschappen doen, sporten, tv-kijken en elke ochtend opstaan. En dan kan het maar zo zijn dat jullie drukker zijn met andere dingen dan met elkaar. Hoogste tijd om samen een f*ck it list op te stellen: een lijst met dingen die jullie niet meer gaan doen of anders willen doen, zodat het jullie energie oplevert in plaats van kost. Dit boek helpt jullie daarbij en staat bovendien vol tips, 'romantische' quotes, testjes en geweldige voorbeelden. Doe minder, dan genieten jullie meer (van elkaar).
Verder lezen

bookobook uit Dokkum

particulier

Logo bookobook

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling
Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.
Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bookobook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bookobook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bookobook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.