Yann, Yann - Breiz atao 5

Schrijver:
Titel: Breiz atao 5
ISBN: 9789055813261
Uitgever: Le Lombard
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Saint Tiloë, een Bretons vissershaventje waar Keltische separatisten onrust stoken, zijn onze beide christenstrijders de gasten van de pastoor en vooral van zijn zuster, een extravagante markiezin.

De grote passie van de kasteelvrouwe is de jacht, waartegen haar dochter zich uit alle macht verzet, terwijl haar zoon voor een heidens en onafhankelijk Bretagne strijdt. De paters Govert en Reinier hebben de opdracht gekregen om toe te zien op het goede verloop van de jaarlijkse bijeenkomst van de nieuwbakken druïden. Dit eerder folkloristische dan ketterse ritueel is namelijk het toneel van gewelddadigheden geworden, wat het Vaticaan zeer verontrust! Een uiterst geheimzinnige zwarte druïde zaait dood en verderf onder de deelnemers en een niet minder raadselachtig wild zwijn heeft zich voorgenomen de druïden de een na de ander om te brengen. Is het mogelijk een nieuwe taktiek waarmee de separatisten de bevolking ontvankelijk voor hun eisen willen maken, of het gevolg van een sluimerend familieconflict? In de loop van hun onderzoek, waarbij ze voortdurend de meest doldwaze tegenslagen op hun pad vinden, krijgen de twee afgezanten van de kerk te maken met kleurrijke personages en explosieve ontwikkelingen...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yann, Yann - Breiz atao 5