Kamphuis, Alje - Verdwaald in alle vragen / een zoektocht na de

Schrijver:
Titel: Verdwaald in alle vragen / een zoektocht na de zelfdoding van mijn broer
ISBN: 9789049026059
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Praag
Bijzonderheden: 2011, Paperback met flappen, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Verdwaald in alle vragen is een verrassend openhartig boek over de dilemma’s waarmee nabestaanden worstelen na de zelfdoding van een dierbare. In 2008 pleegt Ernst, de broer van journalist Alje Kamphuis, zelfmoord. Gevoed door schuldgevoel en de vraag hoe dit voorkomen had kunnen worden, probeert hij uit te zoeken waarom Ernst voor dit rigoureuze einde koos. Hij praat met de vrienden van zijn broer en zijn hulpverleners. Daarnaast leest hij de vele notities die Ernst, oprichter van de vermaarde Nederlandse punkband Ivy Green en beeldend kunstenaar, achterliet. Ze maken de pijn en wanhoop van Ernst voelbaar.
Ieder jaar stappen ongeveer 1600 Nederlanders uit het leven. Om meer inzicht te krijgen in deze met taboes omgeven thematiek ontmoet Alje Kamphuis ook Kris Kamer ling, de broer van Antonie, en Xandra Brood, de weduwe van Herman, en hoogleraar klinische psycho logie Ad Kerk hof, gespecialiseerd in suïcidepreventie.
De zoektocht van Alje Kamphuis is indringend en meeslepend en geeft een fascinerende inkijk in de psyche van mensen die een einde aan hun leven maken. Het verslag kan als troost dienen, ervoor zorgen dat op tijd hulp wordt gezocht, tot betere preventie leiden en meer begrip kweken voor personen die – vaak in de war en ziek – tot zelfdoding overgaan.
Verdwaald in alle vragen is daarmee een intiem en eerlijk boek over een gevoelig onderwerp.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kamphuis, Alje - Verdwaald in alle vragen / een zoektocht na de zelfdoding van mijn broer Kamphuis, Alje - Verdwaald in alle vragen / een zoektocht na de zelfdoding van mijn broer