Kuitenbrouwer - Turbo-taal / Van socio-babble tot yuppie-speak

Schrijver:
Titel: Turbo-taal / Van socio-babble tot yuppie-speak
ISBN: 9789068340341
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith Uitgevers
Bijzonderheden: 1987, 96pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)

Jan's uit Hengelo OV

particulier
Beste zoeker!
Als u belangstelling hebt voor één of meer van mijn boeken, reken er dan op dat bij verzending de kosten daarvoor worden gerekend. Dit is afhankelijk van totaal bedrag en gewicht. Ik ben liefhebber en sta open voor onderhandelingen en suggesties. Op verzoek geef ik meer informatie of geef een inkijkje in een boek.
Hartelijk dank!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kuitenbrouwer - Turbo-taal / Van socio-babble tot yuppie-speak Kuitenbrouwer - Turbo-taal / Van socio-babble tot yuppie-speak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Jan's

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Jan's
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Jan's een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Jan's vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Jan's kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.