Bladaaltje is momenteel afwezig,Bladaaltje heeft de volgende melding achtergelaten:

Ivm vakantie ben ik afwezig en kan ik niet reageren op uw bestelling. Zodra ik terug ben met vakantie kunt u van mij een reactie verwachten. Hopelijk heeft u even geduld. met vriendelijke groet, Bladaaltje

De verkoper verwacht te reageren na 08-05-2024

Boon, Louis Paul - De voorstad groeit

Schrijver:
Titel: De voorstad groeit
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 1963, paperback, 250 pp, binding goed, bladzijden bruin en vlekkerig, scheurtje in achterplat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een jongetje uit een naamloze voorstad komt bij het spelen onder een auto terecht en wordt zwaargewond weggevoerd. Nooit zal deze Bernardeke weer normaal kunnen lopen en ondanks alle goede zorgen van zijn ouders raakt hij al snel geïsoleerd. Door te tekenen neemt hij revanche op het leven, dat beheerst wordt door misverstand, dwaas onbegrip en het onvermogen van mensen om zich waarlijk met elkaar verbonden te voelen. Misverstand is ook het deel van Bernardeke's buurmeisje, dat verliefd wordt op de sceptische Sander en in de waan verkeert dat die liefde wederzijds is. Maar Sander trekt de wijde wereld in, waar zijn vermoeden bevestigd wordt dat in de samenleving alles begoocheling is en berust op conventie: god, de moraal en het Schone & Verhevene... allemaal dom bedrog! Wat hij nog bezit aan hoop, geloof en liefde, schenkt Sander in een oosterse havenstad aan een Hongaarse naaktdanseres.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boon, Louis Paul - De voorstad groeit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.